Onderwijsondersteuning

Heeft uw kind moeite met het meekomen op school? Heeft u en/of de school het idee dat uw kind meer kan dat hij/zij laat zien? Als onderwijsondersteuner help ik uw kind de eigen verantwoordelijkheid te laten nemen voor het eigen leerproces door het inzetten van een kindplan; het inzetten van de methode kids' skills; de dag te structureren door de planning te visualiseren - en door doelen te verduidelijken van de vakken of de individuele lessen.
Maar ook met faalangst; concentratie en focus,  geheugentraining; motivatie: positieve werkhouding en doorzettingsvermogen.

Pedagogische coach

Bent u geïnteresseerd om pedagogische sensitiviteit en responsiviteit de basis te laten zijn van uw handelen? Voelt u de noodzaak als pedagogisch medewerker of leerkracht meer te willen werken aan de relatie en gehechtheid met de kind(eren)? U wilt alternatieven aangereikt krijgen voor het 'noodzakelijke' conditioneren van gewenst gedrag?

Bij het pedagogisch coachen reflecteren we op uw professionele en/of persoonlijke pedagogische visie en hieruit voortvloeiend pedagogisch handelen. We bespreken de effecten van het handelen en u leert bewuste keuzes te maken in verschillende situaties. 
Mijn aanpak is niet oordelend, respectvol, opbouwend, versterkend en gaat uit van de krachten en talenten van u als professionele opvoeders; met kennis van culturele verschillen in de opvoeding en met respect voor deze verschillen.

Contact

Borgerstraat 102
1053 PW Amsterdam
Nederland

Telefoon: 06-15044318
info@tacamsterdam.nl

Stel een vraag of meld je aan

Versturen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Aanmelden