Pedagogische coach

Bent u geïnteresseerd om pedagogische sensitiviteit en responsiviteit de basis te laten zijn van uw handelen? Voelt u de noodzaak als pedagogisch medewerker of leerkracht meer te willen werken aan de relatie en gehechtheid met de kind(eren)? U wilt alternatieven aangereikt krijgen voor het 'noodzakelijke' conditioneren van gewenst gedrag?

Bij het pedagogisch coachen reflecteren we op uw professionele en/of persoonlijke pedagogische visie en hieruit voortvloeiend pedagogisch handelen. We bespreken de effecten van het handelen en u leert bewuste keuzes te maken in verschillende situaties. 
Mijn aanpak is niet oordelend, respectvol, opbouwend, versterkend en gaat uit van de krachten en talenten van u als professionele opvoeders; met kennis van culturele verschillen in de opvoeding en met respect voor deze verschillen.

Door het verduidelijken en onderscheiden van diverse pedagogische stromingen en de pedagogische doelen achter deze stromingen kunt u bewust kiezen voor een bepaalde pedagogische aanpak in verschillende situaties. De begeleiding richt zich wel in het bijzonder op het delen van de visie en aanpak vanuit het sensitief opvoeden. 

Tevens sta ik graag voor u klaar in het begeleiden bij het schrijven van het pedagogisch werkpan van uw startende kinderdagverblijf;

of het bij het begeleiden bij het implementeren en herschrijven van de pedagogische visie van uw organisatie.

Contact

Borgerstraat 102
1053 PW Amsterdam
Nederland

Telefoon: 06-15044318
info@tacamsterdam.nl

Stel een vraag of meld je aan

Versturen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Aanmelden