Onderwijsondersteuning

Heeft uw kind moeite met het meekomen op school? Heeft u en/of de school het idee dat uw kind meer kan dat hij/zij laat zien? Als onderwijsondersteuner help ik uw kind de eigen verantwoordelijkheid te laten nemen voor het eigen leerproces door het inzetten van een kindplan; het inzetten van de methode kids' skills; de dag te structureren door de planning te visualiseren - en door doelen te verduidelijken van de vakken of de individuele lessen.
Maar ook met faalangst; concentratie en focus,  geheugentraining; motivatie: positieve werkhouding growth mindset en grit doorzettingsvermogen.

Op onderwijs inhoudelijk vlak bied ik waar nodig en gewenst RT in technisch lezen, spelling, begrijpend lezen en (nieuws)rekenen.

Voor jonge kinderen die te maken hebben met sociaal-emotionele problemen en/of een taalontwikkelingsstoornis bied ik door middel van spelbegeleiding verrijking en verdieping aan in het onderwijsaanbod. Bijvoorbeeld toegespitst op basale veiligheid, sociale vaardigheid en structuur; tot aan het uitbreiden van de woordenschat. 

Hiervoor werk ik samen met de IB'er en/of leerkracht van de school. En met u als ouders/verzorgers. Begeleiding is mogelijk op de school van uw kind of na schooltijd in mijn praktijk.

Contact

Borgerstraat 102
1053 PW Amsterdam
Nederland

Telefoon: 06-15044318
info@tacamsterdam.nl

Stel een vraag of meld je aan

Versturen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Aanmelden